30 пати

Што ќе се случи ако земјата се врти 30 пати побрзо?
– Ќе има плата секој ден, а жените ќе искрварат.

Обиди се со

Презерватив

Во 1875 Новозеланѓаните го измислиле презервативот користејќи црева од овца. Во 1905 Австралјанците го подобриле ...