Славење

Седат две плавуши и едната и вика на другата:
– Еј види го пијаниот будала!
– А кој е тој?
– Абе еден пред десет години ми предложи брак и го одбив.
– Аууу, па овој уште слави!

Обиди се со

Одамна

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ...