Дома / Вицови / Образованиe / Мистерија, секс, религија, богатство

Мистерија, секс, религија, богатство

Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј.
– Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство.
Ете го Трпе по три минути.
– Готово, професорке!
– Е ајде да чуеме.
– Ох, господе, грофицата е тудна, кој ли го направи тоа?

Обиди се со

На памет

Наставникот по математика го прашува Трпе: – Трпе зошто на тестот си ја оставил оваа ...