Дома / Вицови / Лудница / Аеродром

Аеродром

Примаат пациент во лудница и докторот го прашува:
– Како се викате?
– Александар Македонски!
– Добро, кај нас има многу цареви.
– Јас не сум цар, јас сум аеродром.

Обиди се со

Љубовно писмо

Во лудница, некој лудак си седнал на страна и си пишува нешто. Доаѓа докторот и ...