Филм

Трпе си пушта порно и што да види, жена му главна улога.
Гледал, гледал, љут и на крај си вика:
– Добро е што е само на филм…

Обиди се со

Јасновитка

Трпана оди кај јасновидка: – Памтите ли, дека пред три години ми предвидовте, дека ќе ...