Дома / Вицови / Црн хумор / Температура

Температура

– Синко, да не имаш температура?
– Не, мори бабо, ти си почнала да се ладиш.

Обиди се со

Осигурување

Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата. Докторот: – ...