Дома / Вицови / Чак Норис (страна 5)

Чак Норис

Евровизиски

Чак Норис не доаѓа во Македонија зошто слушнал дека Ѓоко Таневски ја има силата.

Плунка

Чак Норис може да плукне нагоре и да не му падне плунката на лице!

Монопол

Кога Чак Норис игра монопол, тоа се одразува на светската економија!

Цунами

Откога сфатил дека цунамито е штетно за луѓето, Чак Норис престанал да ги пере алиштата во океанот.