Дома / Вицови / Чак Норис / Врела вода

Врела вода

Што прави Чак Норис во када полна со врела вода?
– Си ги лади јајцата!

Обиди се со

Санитарен чвор

Чак Норис го отплеткал санитарниот чвор.