Дома / Видео / Викингшки проблеми

Викингшки проблеми

Видео доказ дека викингшкиот живот не бил лесен и среќен како секира во мед.

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.