Дома / Видео / Утепа ли се бато?! #146

Утепа ли се бато?! #146

Една од посмешните сообраќајки фатени на видео, се надеваме дека никој не беше посериозно повреден.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …