Дома / Видео / Учителка на годината

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …