Дома / Видео / Туторијал #299

Туторијал #299

како да се одбраните од човек што седи на столче.

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.