Дома / Видео / Роботите напаѓаат

Роботите напаѓаат

Видео од првиот “човеколик” робот кој успешно извршува мануелни работи. А сите се плашеа од мигрантите дека ќе им ја земат работата…

Обиди се со

video

Женска просторна ориентација

Да не беше видео, тешко дека некој ќе поверуваше на целава ситуација. Ама некои вицови …