Дома / Видео / Раце Горе

Раце Горе

Најзабавната компилација од најзабавното бебе, кое само сака да крева раце горе.

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …