Дома / Видео / Природата враќа

Природата враќа

Желбата за добра фотка некогаш е поризична од што очекувате. Кутрите туристи во Исланд го дознаа тоа на потешкиот начин…

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …