Дома / Видео / Понеделнички #170

Понеделнички #170

Човекот е сите нас кога ќе заглавиме викендот, а мора да се појавиме на работа

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …