Дома / Видео / Од играчка плачка

Од играчка плачка

Доказ дека со старци нема заебанции, а особено кога се пари во прашање

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …