Дома / Видео / Модерна девојка

Модерна девојка

Изјава на една модерна девојка/жена упс… шетана. Тонот е задолжителен, вицот што го кажува најверојатно смешен.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …