Дома / Видео / Козја кореографија

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …