Дома / Видео / Кога знаеш дека си славен

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …