Дома / Видео / Кога старите сакаат да звучат ин

Кога старите сакаат да звучат ин

Очаен обид на една нтелевизиска екипа да се биде “ин” кај младата популација

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …