Дома / Видео / Кога поголемиот батко ти попушта

Кога поголемиот батко ти попушта

Видео каде Мек Грегор го покажува своето Его, а Бјорнско ака Планината од Игра на Троновите со неговото големо срце му попушта како на мало дете…

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …