Дома / Видео / “Како си” #2

“Како си” #2

Кратко видео за добро познатото “како си”, кое го користиме секојдневно, а не добиваме соодветен одговор…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …