Дома / Видео / Часовник вратен од иднината

Часовник вратен од иднината

Погледнете го овој часовник кој е од 1984, а поседува технологија која денес се смета за “нова”

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …