Дома / Видео / Божиќ доаѓа

Божиќ доаѓа

Кратко видео како спремање два месеци однапред за божиќните празници

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …