Дома / Видео / Avengers само пливачки тим

Avengers само пливачки тим

Познатата сцена од Avengers Endgame одглумена од пливачки тим.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …