Дома / Видео / 4К камера во машина за перење садови

4К камера во машина за перење садови

Ако сте се запрашале како се мијат садовите во машина за перење и имате време, ова е виддеото за вас…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …