Дома / Видео / 1000 ракети vs 1000 ракети

1000 ракети vs 1000 ракети

Што ќе се случи ако испукате 1000 ракети огномет наспроти 1000 други? Пробајте дома, па видете го видеото за споредба…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …