Кумановец

Фатија кумановац златну рибу и она му кажала ако гу пушти ке му испуни жељу. И кумановац кажаја:
– Ауди Q7
– Сакаш ли на лизинг или на кредит ?
– А ти сакаш ли на зејтин или на маст?

Обиди се со

Мост

Нашинец фаќал риби во едно езеро во Италија. Фатил златна рипка: – Пушти ме и …