Дома / Вицови / Си биле... / Ѓаволот и тројцата луѓе

Ѓаволот и тројцата луѓе

Си биле Математичар,Техничар и Цветко.
Умреле и Ѓаволот им рекол.
– Слушајте сега, вие сега на мене ќе ми побарате нешто што и да е, и ако јас тоа нешто ви го дадам ќе дојдете со мене во пеколот, а ако не ќе одите во рајот.
Прв бил Техничарот.
– Дај ми книга со сите технологии и да нема крај. Ѓаволот му дадол и го однесол во пеколот.
Потоа вил математичарот.
– Дај ми книга со сите броеви на светот и да нема крај.
Ѓаволот исто така му дадол и го однесол во пеколот.
На ред бил Мујо.
– Дај ми столче со 9 дупки. Ѓаволот му дадол, Цветко седнал и прднал.
– Од која дупка излезе? – Од левата горе.
– Не, од дупката на мојот газ.

Обиди се со

Страшен пајак

Си биле Брус Ли, Чак Норис и Драган Вучиќ се натпреваруваат кој ќе го избрка …