Дома / Вицови / Затвор

Затвор

Цветко си збори сам на себе:
– Не пиjам.
– Не пушам.
– Си легнувам во 10 вечер, а станувам во 6 сабајле.
– Тивок сум, мирен и послушен… ама кога ќе излезам од затвор, се ќе се смени!

Обиди се со

Убиство

Еден маж беше бвинет за убиство со предумисла. Прашан од судија: – Ова е крваво …