Дома / Вицови / Спор

Спор

Разговараат мајка и ќерка.
– Ќерко, овој твојов маж, ми се чини ко ич да не се радува кога ќе дојдам на гости?
– Ма не мајко, он е малку спор и така поспоро му доаѓа мислата. Знаеш колку се радува кога ќе си отидеш?!

Обиди се со

Ист

Разговараат две плавуши: – Убава ли плата зема маж ти? – Како сите други. – …