Склекови

Си бил еден пијаница. Едно утро налетал на човек што правел склекови во паркот. Пијаницава застанал, почнал да се врти околу него, го гледа од сите страни, и на крајот не додржал, му рекол:
– Дечко, не ти се мешам во врската, ама мислам дека девојката ти киднала!

Обиди се со

Пораѓај

Жена започнала да се пораѓа на улица. Во тој момент поминува еден пијан. – Те …