Штала

Влегува госпоѓа у 64-ка, правец према Волково и му вика на шоферот:
– Се плаќа ли карта за у ваква штала?
– Да, 35 денари по грло, повелете не ви е скапо…

Обиди се со

Потомство

Четири католички свештеници и една калуѓерка пијат кафе во кафуле на плоштадот „Св. Петар“ во …