Секс

Седат двајца пензионери на клупа и разговараат:
– Колку пати можеш да имаш секс?
– Два пати.
– А кој пат е подобар, првиот или вториот?
– Оној во пролет, дефинитивно.

Обиди се со

Џентелмен

Трпана разговара со пријателка: – Нема веќе вистински мажи, вистински џентлмени! – Е како нема? …