Муабет

Две колешки разговараат:
– На маж ти многу му се допаѓам. Кај и да ме види, ме гушка и ме бакнува!
– А, он си е таков, ич не е гадлив.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …