Магии

Tетоец бил у Индија за да научи да прае маѓие. Се вратил у Тетоо и пријателиве го натерале да покаже што научил.
Почнал со првиот:
– Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е … – Чуеков почнал да се поти. “Глеаш оаза, а ти се причинуе.
Овја почнал да се тресе , у тој момент маѓионичаров рекол “ПУФ” и чуеков се разбудил ….
“Ај сега мене”, рекол другиот, и маѓионичаров почнал:
– Ти си на северниот пол, ладно е, мислиш ќе смрзнеш …- Чуеков почнал да се тресе …- Глеаш куќа, сакаш да влезеш да се загрееш, ноѓете не ти ида…- Овја не можел да мрдне, и во у момент маѓионичаров речекол “PUF”, и се разбудил.
Редот му дошол на третиот Тетоец, и маѓионичаров почнал:
– На плажа си, море, песок, пиво, лепотице.. Една ти намигнуе и те зема у соба. Изгледа топ од доле до горе. Длги ноѓе, кукоој, големи сисе.
У тој момент чуеков ги отвара очите и му вика на маѓионичаров:
– Само речи, “PUF”, ќе ти га ебем мајката и све под список…

Обиди се со

Музика

Сега пред малку, еден човек седеше во паркот со телефонот во рака и слушалките во …