Дома / Вицови / Разно / Крадци

Крадци

Банкарите се радуваат кога ви требаат пари.
Адвокатите се радуваат кога имате проблем.
Докторите се задоволни кога сте болен.
Фармацевтите умираат од радост кога купувате апчиња.
На автомеханичарите им е мерак кога автомобилот ќе ви се зафркне.
Стоматолозите се задоволни кога ви се расипани забите.
Водоинсталатерите се радуваат кога имате поплава дома.
Пријателите и познаниците се радуваат и ви се ситат кога сте сиромашни и не ви оди…
Единствено крадците, ви посакуваат среќа и благосостојба!

Обиди се со

Пила

Беровец си купил моторна пила „Штил“. По една недела, компанијата добива писмо од Беровецот: „Јас …