Книга

– Жено, што има за ручек?
– Грав.
– А бе отвори тоа куварот има 400 страни, што е ова само грав!!!
– Па и Кама Сутра има многу страни…

Обиди се со

Банка

– Ало здраво, вртимо ви од Шпаркасе банку. – Да изволте.. – Дали користите наши …