Дома / Вицови / Разно / Градска плажа

Градска плажа

Во Скопје се отвори Градска плажа. Лежалките се бесплатни. За Охриѓани 500 денари.
А има и наградна игра: “Кој прв ќе го види шпоретот во Вардар”!

Обиди се со

Убиство

Еден маж беше бвинет за убиство со предумисла. Прашан од судија: – Ова е крваво …