Глупост

Дедото му вка на зетот:
– Епа зете, сега откако се ожени гледај да не правиш веќе глупости.
– Нема, оваа ми беше последна.

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …