Бело

– Имаш бело?
– Имам. Што ќе ти е?!
– Па дај, ќе пуштам машина.
– Мамо бе, ме извади од памет…

Обиди се со

Музика

Сега пред малку, еден човек седеше во паркот со телефонот во рака и слушалките во …