Дома / Вицови / Апарат

Апарат

Некоја жена седела до поп во авион и го замолила:
– Попе ќе можете ли да ми помогнете?
– Ако е во моја моќ ќерко.
– Имам еден скап апарат за депилација, кој што никогаш не е употребен, ќе можете ли да го ставите под мантијата и да го пренесете преку царина, ако ми го најдат сигурно ќе платам голема царина.
– Ќерко јас не смеам да лажам, но сепак дајте ми го.
Кога се симнале од авионот, цариникот го прашал попот:
– Попе имате ли нешто да пријавите?
– Па од главата до половината немам.
– А од половината надоле?
– Имам апарат за жени што никогаш не е употребен
– Ха ха ха, следниот.

Обиди се со

Љубовник

Се враќа Трпе од работа и ја гледа Трпана седната на кауч со љубовникот: – …