Дома / Вицови / Педер

Педер

Трпе му кажува на Цветко:
– Цветко, дали слушшна дека комшијата твој бил педер?!
– Па да му ебам мајката, мене ми кажа дека е електричар!

Обиди се со

Дупло

Трпе се враќа мртов пијан. Трпана со висок тон: – Пак се врати мртов пијан, …