Дома / Вицови / Прашање - Одговор / Јапоснка поговорка

Јапоснка поговорка

Како гласи јапонската поговорка?
– Кој рано рани, го однесе цунами.

Обиди се со

Што е стрес?

Што е стрес? – Возиш кола, качуваш згодна автостопрека, лаф муабет и наеднаш типката паѓа …