Дома / Вицови / Политички / Статистика

Статистика

Од Македонскиот државен завод за статистика соопштуваат:
– Според податоците кои ги анализиравме, заклучивме дека просечниот Македонец живее два пати подобро!
Трпе прашува:
– Споредено со која година?
– Со следната.

Обиди се со

Пратеник

Проститутка била избрана за пратеник во собрание. На првата седница, се обратила од говорницата: – …