Дома / Вицови / Политички / Најплатени возачи

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата:
1.Михаел Шумахер
2.Луис Хамилтон
3.Силвана Бонева

Обиди се со

Пратеник

Проститутка била избрана за пратеник во собрание. На првата седница, се обратила од говорницата: – …