Дома / Вицови / Политички / Емиграција

Емиграција

84% од граѓаните би се отселиле од Македонија.
*oстанатите 16 % се Пратеници.

Обиди се со

Пратеник

Проститутка била избрана за пратеник во собрание. На првата седница, се обратила од говорницата: – …