Шамар

Наставничката го прашува Трпе:
– Што е тоа, во шума и трча?
– Срна.
– Добро, ама може да биде и зајак. А што е тоа зелено во бара?
– Жаба.
– Добро, ама може да биде и гуштер.
– Наставничке, а ќе може јас нешто да ве прашам?
– Ајде прашај.
– Што е тоа, во уста големо, а кога ќе излезе надов мало?
Наставничката во тој момент му врзува шамар..
– Добро, вика Трпе. Ама може да биде и мастика.

Обиди се со

Среќа

На испит по анатомија. Студентката: – Пенисот е машки полов орган со долгнавеста форма, кој …