Ќотек

Малиот Трпе го прашува малиот Цветко:
– Те тепаа за кецот по математика?
– Не. Се снајдов.
– Е како?
– Му ставив кондом на татко ми во џеб и цел ден мајка ми него му се дереше!

Обиди се со

Резерва

– Ало тато, пукна гумата, не знам што да правам! Му ѕвонам на дечко ми …